Boblberg logo
Velkommen i min magiske verden🌛Heksen

Velkommen i min magiske verden

Velkommen hos mig

Vær velkommen til min krog og til min lille verden af magi, her i ét hjørne på nettet!

Du vil ikke kun møde den ene side af mig herinde, da jeg ser mig selv som en utilsleben ædelsten der har mange rå rustikke hjørner og kanter, der stadig også glatte overflad, med stadig flotte farver og mønstre der er blevet dannet med årenes gang samt et par fejl hist og her, nogle af de ikke så heldigt laver facetter, men omvendt er disse "ukorrektheder" med til at danne stenen til noget som er unikt.

Ud over vil du/i møde de mange forskellige typer af hvem jeg også er, det kan lyde som om jeg har en slags personligheds forstyrrelser, men jeg kan forsikre jer om det ikke er sådan fat.

Er bare en måde at gøre det lidt nemmere at forstå mig når jeg fortæller om hver enkelt del af mig som et selvstændigt individ hehe ..

For du vil helt klart møde Heksen, Kællingen, den sensuelle Kvinde, Dragen, når hendes vrede bliver vækket, (især hvis nogen bare løfter et øjenbryn mod mine kære!)

Ulvinden der elsker alle sine unger ubetinget, for hende er det i hjertet man finder sin familie og ikke i blodet!

Så er der hende uglen, den mere kloge Åge, der elsker at læse og studere noget nyt, man bliver aldrig for gammel til at lære noget nyt! Anser mig selv som rimelig intelligent og kan til tider drille godmodigt men aldrig nedværdigt

e.ller modbydelig

Vær nu ikke bange for at hilse på de forskellige sider da de jo gør det til hele mig. Jeg bider ikke eller snerre, kun når man prøver at provokere mig dét er en dårligt idé!

Hvad søger jeg egentlig her inde!?

Hmm ja min søgen er om nogle gode venner man kan have rimelig god kontakt med, eventuelt udvikle det til man mødes til noget socialt en god dag/aften med noget kulturelt, noget indeholdende, blot lave noget sammen,vi kan føle os i god kemi sammen.

Jeg lider af kroniske smerter og lidelser som jeg næsten har accepteret som en del af mit liv, og som kan sætte begrænsninger, det gør jeg må sige fra og til på en anderledes måde end andre gør det m, derfor er det yderst vigtigt at begge prtmer kan være med helenvejen rundt og man ved det ikke er ment i noget personligt overhovedet.

Da jeg elsker at skrive, om mit liv og personligen oplevelse på godt og ondt, og elsker at læse og lytte til ditto, skal du kunne lide lange brev.

Da jeg som sagt er begrænset psykisk som fysisk, må der ikke være alt for langt i mellem os, og ikke tage for meget tid på transport frem og tilbage. Det kan med tiden ændre sig ved at kunne overnatte eventuelt på en eller anden måde, det er ikke problem, det er forståelsen for hvilke begrænsninger jeg kan have inden aftaler, derfor understreger jeg at det er vigtigt vi tager tingene helt nede på jorden af.

Men smid en besked og se om vi kan finde finde ud af det, kvinde eller mand, måske par eller gode venner er såmænd lige meget, da det blot handler om at kunne have det sjovt og finde gode oplevelser sammen.

😡

Tilmeld dig og skriv til 🌛Heksen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.656 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her