Boblberg logo
Frisindet skæve eksistenserThomas

Frisindet skæve eksistenser

Jeg er en skæv sjæl der har en menneskelig oplevelse.

Kunne godt tænke mig at udvide min venne-/veninde- og omgangskreds med nye folk, som man kunne lære noget nyt af, udforske andre synspunkter og sider af livet.

Til dagligt arbejder jeg som elektriker, har en uddannelse som gartner, så jeg plantenørder for fuld hammer - har altid lidt frø i lommen skulle man komme forbi en bar plet jord.

Når kroppen har brug for en pause for rullefald og saltoer efter en lang nats ninja frøsåning i folks haver🌻🥷 dyrker og underviser jeg i Wing Tsun og Qi Gong, bruge tid i naturen - helst i skoven, prøver at få læst omkring taoisme, holisme, spiritualitet, Qi Gong og andre aspekter jeg kan bruge i selv udvikling.

Jeg er selv i gang med min spirituelle og fysiske selvudvikling, og det ville være så sprødt at møde mennesker der er i gang med det samme, uanset hvor langt eller kort - sparringspartner er altid godt.

Forresten hedder jeg Thomas er 38 år, og på trods af overstående beskrivelse som kan lyde selvfed og højpanet, så er jeg meget jordnær (get it?), ung af sind - kroppen arbejder jeg på, kan tale ærligt om hvad som helst og giver mig tid til at lytte, specielt til ting jeg ikke ved en skid om.

Aaaaaaaanyway, nok om mig... Hvem er du? Skriv til mig, så kan vi starte en samtale og eventuelt mødes med en kop kaffe eller en six pack i en af Københavns mange grønne områder.

Tilmeld dig og skriv til Thomas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.137 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her