Boblberg logo
Natur, dyr, nørd, kreativitet, Mia

Natur, dyr, nørd, kreativitet,

Hej allesammen, 40 årig hyggeelskende kvinde her. De 4 ord i overskriften, beskriver nogle af mine interesser. Min kommende mand og jeg har købt vores drømmebolig, på landet, hvor vi kan have plads til at nørkle med vores interesser. Vi har sammen en 15 årig hankat og en 1 årig hanhund.

Jeg har endelig fået min drømmehave, nu skal jeg igang med at fylde den med kreative tosserier, vilde urter og smukke stauder. Elsker at bevæge mig i naturen og endelig har jeg den lige uden for døren.

Jeg savner venner der som jeg kan lide det lidt skøre og eventyrlige, at hygge med krea projekter. Gå ture, gerne langs strand så vi kan se efter fossiler. Det at ævle til langt ud på natten over en kop hygge, eller gå på markeder og kigge efter sjove fund. Jeg er ikke hurtig og vild, men har brug for langsommelig ro i næsten alt jeg gør. Jeg lever med ptsd, hvilket selvfølgelig skaber nogle begrænsninger i mit liv, men jeg føler mig heldig over det jeg har opnået. Jeg har fået opfyldt mange af mit livs store drømme og det er sku fedt.

Men det er ind i mellem ret ensomt ikke at have venner tæt på, så håber at finde nogle herinde. Så skriv endelig hvis du blev fanget af noget.

Mvh. Mia

Tilmeld dig og skriv til Mia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.346 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her