Boblberg logo
Nærværende ærligt venskab tilbydes,James

Nærværende ærligt venskab tilbydes,

- og søges.

Hvis du bedst kan lide: kopier, folk der ’følger strømmen’, mennesker der bruger mere tid på at kigge på FB og andre medier, – end på at kigge deres kære i øjnene, så spring hurtigt videre til næste opslag! Jeg tror nemlig, at tætte venskabsbånd bedst knyttes, hvis vi har et vist sammenfald af livsværdier og interesser.

For mig er noget af det vigtigste nærvær, tillid, dybe samtaler om livets store spørgsmål og ikke mindst humor. Det dybt seriøse må afbalanceres med kærlige drillerier, ’ordspasmer’ og sjove finurligheder. Det er også vigtigt, at du kan lide røgede og marinerede sild!

Jeg er et følsomt og empatisk menneske, der let bliver rørt til tårer, når jeg mærker kærligheden i rummet, mellem mennesker, til dyr eller naturen.

Jeg er en træmand. Træmand fordi, det var mit arbejdsområde som håndværker i mange år. Desværre er kroppen nedslidt efter de mange løft og gentagne bevægelser. Jeg kæmper endnu med accepten af min skæbne … men ved, at her ligger der et arbejde, der skal gøres. Pt. klarer jeg et lille fleksjob.

Men også træmand, fordi: Jeg æælsker træer! Æbletræer, blomme-, kirsebær-, pære-, nøde-, spisekastanjetræer, figen osv. Her er +70 forskellige sorter i haven, der dyrkes efter økologiske principper. Min have er en ’Vild med vilje’ have. - Dog efterhånden af og til ’Vild med nogen modvilje’. Min have er ikke en prydhave – men en FRYD have. Størst mulig Fryd med mindst mulig indsats! Jeg holder meget af fuglene i haven, - og her yngler mange arter til megen stor fornøjelse.

Jeg finder stor glæde i at sanke i naturen, - svampe, nødder, bær osv. Tidens helt store lidelse stress, har dårlige betingelser, når jeg opholder mig i naturen. Naturen er den største helbreder.

Jeg spiser KUN dyr, der har haft et godt liv. - Ellers mest vegetarisk. Heldigvis har fisk og vildt haft gode liv og er sluppet for div. dyrefabrikker/ opfednings/ koncentrationslejre.

Jeg er god til at ryge fisk og dyreryg :) Kan bage et brød, hvis det skal være, - men ellers er køkkenet ikke så interessant som mit værksted.

Jeg mediterer dagligt. Står tidligt op og går tidligt i seng. Jeg har ikke et TV – og aldrig haft det. Jeg er vist ikke ret materialistisk anlagt, - men jeg har en del skrammel at gøre med! Det SKAL man jo have som handymand. d:P

Jeg er en stille og rolig mand. Jeg har kun få venner, men de der ér, er tilgengæld meget afholdte. Jeg har en lille jolle liggende ved fjorden og en kano i haven ;) - hvis du vil med en tur ned ad Skjern Å? Jeg holder meget af at fiske, både med stang og garn. Jeg møder ikke ret mange kvinder, når jeg fisker - ved fjorden, i havet, åen eller bækken, - men det vil glæde mig meget, om der er en kvinde, der vil med på en lille tur til vandet. Skulle vi ikke fange noget, så er samværet i naturen med madpakken, the/kaffe, en øl og måske en lille bjesk, altid en vigtig bonus. 'Kunsten ved at være lykkelig er at gøre sine glæder enkle'.

Pt. 62år, 182cm høj, 74kg. Bor i Tarm. Ingen børn.

Sai Baba sagde engang:

Gå ikke foran mig

for jeg følger dig måske ikke.

Gå ikke bagved mig

for jeg kender ikke vejen.

- Men gå ved min side

og vær min ven.

Peter Plys sagde:

Med gode venner kan man lave alting,

- men kun med de bedste kan man lave ingen ting.

Da Du tog dig tid at læse hele mit opslag, så må du rumme en god portion seriøsitet! Fortæl gerne, hvis du har fundet flere interessesammenfald.

Med venlig hilsen

Tilmeld dig og skriv til James

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.762 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her