Boblberg logo
ReservebedsteforældreDiana

Reservebedsteforældre

Vi er en lille familie på 3. Mor (Diana), far (Dennis) og Balder på 1,5 år. Vi søger en reservebedste, der har lyst til at komme en gang i mellem og tage Balder med på legepladsen, bygge med duplo eller andet hygge. Vi bor ved flintholm station på Frederiksberg, hvor der er masser af gode legepladser i haven og tæt på. Balder er en kærlig dreng, der elsker at dele ud af sine kram, være på legeplads, bygge med klodser og cykle.

Mor har dårlige ben, bruger elscooter, kan godt gå ganske korte afstande, og bliver ind i mellem lidt udfordret fysisk når Balder gerne vil gå rundt i haven, på tur eller hjælpe til i køkkenet. Mor er alene med Balder hver onsdag og hver anden lørdag eller søndag, hvor han derfor desværre ikke kommer så meget udenfor, som vi gerne ville. Vi søger derfor en som han kan lære at kende, og som i starten vil være med til at være en ekstra hånd på legepladsen, eller til hygge når der skal laves aftensmad, når mor og Balder er alene. Balder har en sød familie, men de har desværre ikke mulighed for at komme så ofte pga. afstand og arbejde, og vi håber derfor på at finde en reservebedste, som Balder kan lære at kende i hverdagen lidt mere regelmæssigt. Vi har tidligere haft et rigtig godt samarbejde med en sød frivillig fra røde kors, der gik ture med mor og Balder under Barsel, og håber at en reservebedste kunne have lyst til at fortsætte med os nu.

Vi håber at du/i har lyst til at skrive til os og eventuelt komme på et besøg og lære os at kende, så du/i har mulighed for at se om vores familie kunne være et godt match for dig.

Tilmeld dig og skriv til Diana

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.011 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her