Boblberg logo
Venner og veninderUlla

Venner og veninder

55 år gammel, sønnen er flyttet hjemmefra og her for nylig måtte jeg også tage afsked med hunden. Samtidig er det også gået op for mig, at den omgangskreds jeg har, er gledet så langt væk fra det der betyder noget for mig og de interesser jeg har.

Jeg er lidt af en gør det selv, og synes DIY projekter er sjove. Så strikker jeg en hel del, har egentlig altid gjort det, men er blevet til en del mere de sidste par år. Senest er jeg gået i gang med at omlægge hele min have, fra en stor græsplæne til blomsterbede, træer, pergolaer og havepavillon. Har også altid læst meget, nu bliver det dog mere til lydbøger, perfekt til rengøring og havearbejde. Holder også meget af kulturliv - teater, biograf, museer udflugter eller bare en tur på cafe eller i skoven. Kan allerede nu godt mærke at jeg savner gåturene i skoven med min hund. Har altid trænet, og er de seneste år blevet hooked på styrketræning og TRX.

Vi kan strikke sammen, vi kan træne sammen, vi kan gå på havevandringer sammen, eller noget af alt det andet. Leder efter en eller flere gode venner/veninder hvor vi kan være der for hinanden, og have det rart i hinandens selskab.

Jeg påskønner du selv har en Bobl, så jeg kan se dig, skulle du få lyst til at skrive til mig.

Tilmeld dig og skriv til Ulla

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.465 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her