Boblberg logo
Godt venskab søges 🤗Mea

Godt venskab søges 🤗

Hej 🤗

Jeg søger et rigtig godt venskab med gensidig interesse, En at snakke med om alt i livet, typen som lige skriver hvordan at det går og kan tage initiativ til at ses 💜 Jeg er 46 år, ingen børn og skilt, min bedste ven gik bort kort efter og arbejder på at bygge mit liv op igen. Jeg har behov for at tage det lidt stille men savner samtidig også bare et godt venskab….

Jeg bor på Nordfalster, er lidt en hippie og elsker alt med dyr (har hunde og heste) og natur! Er ret nørdet, meget kreativ med hænderne og elsker at tage ind til byen og spise frokost, se komedier, action og gyserfilm og gå ture i skoven og samle svampe, biografen, udflugter mm. Jeg hader drama, folk som aflyser konstant og så fordomme (racisme mm.) 🙏🏻 Går ikke rigtig i byen længere, men jeg elskede en god metalkoncert eller nogle gode drinks!

For mig er det ikke så vigtigt at man kan lide de samme bands eller har samme hobbyer, men at man kan grine sammen, har de samme livsværdier og lægger samme energi i at vedligeholde forholdet.

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv privat og fortæl om dig selv og dit liv.

Kh. Mea.

Tilmeld dig og skriv til Mea

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.255 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her