Boblberg logo
Søger Reserve bedste/bonus familieWiilow

Søger Reserve bedste/bonus familie

Min datter Emily er 10 år gammel, og her er hendes bedste ven, vores Ella på 7 år.

Emily har ikke set hendes fars familie i halvandet år nu, farmor, kusiner, og far og selv hendes lillesøster. Hendes morfar døde samme år, det med hendes far skete. Og ham var hun utrolig tæt med.

Vi er oveni det flyttet by, og derved også skole. Som hun er ved at opstarte på nu..

Vi har ikke meget andet familie, og har stort set været alene sammen alle 10 år. Vi føler os lykkelige - vi er meget kreative og vi elsker naturen og oplevelser, vi har mange gode snakke og mange gode gå ture. Og rigtig mange kreative dage. Jeg har hende på fuldtid, og engang imellem ville jeg ønske jeg kunne få mulighed for at komme lidt ud, og møde en anden, eller se en veninde. Emily har det på samme måde, hun trænger også til at have en anden person udover mig, en som hun kan betro sig til, få et kram af og hygge med..

Derfor søger vi en reserve bedste/bonus familie. En bedste ven - kært menneske har mange navne, det vigtigste er at alle føler kemi og sig trygge.

Jeg er 33 år og vi bor i sydhavnen, jeg er selvstændig. Og emily pga. Sin alder kan have dage hun helst vil være i klub til sent.

Så vi søger primært weekend hygge/aflastning.

Men selvfølgelig håber jeg med tiden at det bliver et ægte bånd og at Emily selv kan ringe når hun bare har lyst og føler hun får behov ❤️

Er du den, som lige går og mangler verdens skønneste bedste pige i dit liv. Som er kærlig, venlig, godhjertet, opdraget godt og høfligt, som snakker pænt og er yderst betænksom, en pige med et hjerte af guld som bare mangler en mere at elske. Hvis det er dig. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig og skriv til Wiilow

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 610.968 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her