Boblberg logo
Veninder søges! Maja

Veninder søges!

Hej!

Mit navn er Maja og jeg er 21 år gammel. Til daglig går jeg på en 3-årig HF. Jeg bor i Hjørring med min kæreste. Vi venter vores første barn til september og jeg starter på barsel til august.

Grundet personlige årsager og en masse skoleskift, er omgangskredsen blevet formindsket en del, nærmest ikke eksisterende, så nu vil jeg prøve herinde.

Når man snakker med mig i starten, kan jeg godt virke stille og indadvendt, men jeg kommer efter det og bliver mere udadvendt.

Jeg søger en veninde i hverdagen og i weekenden, som jeg kan bruge min tid sammen med.

Jeg er et familie menneske og er et socialt menneske. Jeg elsker at rejse og opleve verden. Ellers elsker jeg at tage på café/restaurant, gå ture i skoven, på stranden eller hvor det nu kunne være, en spilleaften med brætspil eller lave noget hygge hos hinanden, hvor vi kunne finde på noget sjovt og hyggeligt sammen. Jeg drikker normalt ikke rigtig, da det ikke siger mig så meget, men hyggedruk er jeg med til.

Hvis du, ligesom jeg, har brug for en veninde til at snakke og hygge med og jeg lyder interessant, så skriv endelig til mig!!!

Tilmeld dig og skriv til Maja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.393 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her