Boblberg logo
Ung pige på 23 år søger vennerCecilie

Ung pige på 23 år søger venner

Hejsa.

Jeg er en pige på 23 år som er lokaliseret i Hillerød i Nordsjælland.

Jeg er færdiguddannet laborant og arbejder på Rigshospitalet. Jeg har en stor interesse for biologi og kemi og synes især at arbejde med mikrobiologi er super spændende.

I min fritid ses jeg med familie og veninder, ser mange film og serier og hører meget musik.

Jeg er en stor musiknørd og hører nærmest alt slags musik men mest rockmusik fra 60'erne, 70'erne og 80'erne heriblandt bands som Pink Floyd, Led Zeppelin og Black Sabbath. Jeg kan også til tider høre lidt 70'er disco eller 80'er pop og jeg kan endda gå så vidt som at høre lidt moderne pop indimellem. Jeg spiller også elbas på begynderniveau hvilket jeg har gjort i snart fire

år.

Jeg ser også mange serier hvor mine favoritter er Venner, The Office, The Vampire Diaries, Supernatural og Greys Anatomy. Jeg har set mange flere og er også glad for både at få anbefalinger og give anbefalinger. Jeg har også set en del film af nærmest alle genrer hvor jeg især er glad for en god actionfilm eller en god tåreperser.

Jeg har en mild Aspergers diagnose hvilket for mig betyder at jeg kan virke stille når man lige møder mig første gang. Udover det tager det tid for mig at føle mig tryg så jeg skal til tider møde nogen mange gange før jeg virkelig åbner op og viser hvem jeg er.

Jeg er en glad pige som til tider har følt sig lidt ensom. Jeg ønsker at få nogle venner som jeg har mere tilfælles med og som jeg kan dele mine oplevelser med. Jeg har ikke brug for så meget så en oplevelse kan ligeså meget være en gåtur i skoven som et spil brætspil som en tur i byen.

Tilmeld dig og skriv til Cecilie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.141 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her