Boblberg logo
Søger veninder Emma

Søger veninder

Hej.Mit navn er Emma og jeg er 25 år gammel - jeg er en glad og smilende pige som savner selvskab i min hverdag når jeg har fri fra arbejde og i mine weekender , da jeg virkelig ikke i forvejen har så mange bekendtskaber.

Så det ville give en stor glæde hvis jeg kunne finde nogen som jeg kunne chatte lidt med, og mødes med ..

Nogen der har LYST til at drikke en kop kaffe eller en øl i solen, at tage på cafe, at gå en tur ved vandet , eller bare få en god lang snak .

Jeg har Asperger (Autisme) hvilket kan gøre at jeg har nogen udfordringer i mit liv, som jeg kæmper lidt mere med end andre, og det kan også gøre at jeg godt kan være stille når man først lige møder mig, men i trykke rammer liver jeg MEGET op , og er utrolig nem at snakke med.

Jeg er en meget kreativ pige, som spiller klaver, og ukulele og synger.

Jeg har går meget op i musical musik, og elsker selv at synge musical!

Jeg har en KÆMPE passion og en for kærlighed for skuespil!!! Jeg elsker elsker elsker den verden!! Har dyrket skuespil siden jeg var omkring 13 år, og har gennem årene, gået på nogen forskellige skoler , teater højskoler, har lavet kortfilm , tage kurser , blevet undervist af uddannede skuespillere , som Charlotte munch (Anna phil) og thure lindhardt !!

Jeg er en kaffe pige , og elsker kaffe!^_^ har arbejdet som barista i en kort periode, og drikker kaffe hver dag ... jeg går MEGET op i kaffe ^_^ og ville nok lidt kalde mig selv for en kaffenørd.

Hvis du syntes at JEG lyder Nice- så send mig en chat :)

Tilmeld dig og skriv til Emma

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.969 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her