Boblberg logo
Bofællesskab på landet Stefan

Bofællesskab på landet

Først og fremmest, hjertelig velkommen til denne bobl. 😄 Kunne du tænke dig at bo med andre? Hvorfor så ikke prøve et bofællesskab på landet? Min tanke med denne bobl er at komme i kontakt med ligesindede som kunne tænke sig at lave et kollektiv på landet.

Hvorfor vil jeg gerne lave et bofællesskab? Eftersom jeg ikke planlægger at stifte familie men stadig gerne vil bo med andre tænkte jeg at dette kunne være en løsning.

Desuden er det også billigt at bo længere uden for byen, hvor man kan få mere for få penge. Også er der tanken om at have måske en hektar eller to til rådighed til forskellige have/landbrugsprojekter. Det kunne f.eks være dyrkning af egne grøntsager, eller humle med eget ølbryggeri. Eller måske bare en smuk have man kan nyde. Har en del idéer men tager gerne imod input fra andre. 😉

Man kunne endvidere have ladebygninger med diverse kreative værksteder. Keramik, glaskunst, eller snedkerværksted. Som sagt er idéerne mange. Men savner ligesindede der kunne have samme interesse.

Ideelt tænker jeg en flok på mellem 6 eller 8 mennesker som udfolder sig kreativt/kunsterisk/eller andet 😜

Hvis dette har vakt interesse, skal du være så velkommen til at tage kontakt. Hvem ved, måske kan man faktisk finde vej til drømmen gennem fællesskab?

Kærlig hilsen

- Stefan

Tilmeld dig og skriv til Stefan

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 571.146 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her