Boblberg logo
Noget godt for hinanden :)Annegrete

Noget godt for hinanden :)

Hejsa.

Jeg er en kvinde på 64 som bor i Lee ved Bjerringbro. Efterhånden føler mig noget ensom i det daglige.

Livet viste mig for 3,5 år siden hvor forkert vi kan være på den, når vi tror vi er ok og ikke tager alderen alvorligt.

Jeg er ved at kravle mig tilbage til lidt af fortidens 'storhed'. Jeg er kommet i gang med træning 2 gange om ugen. kan ikke rigtig gøre så meget mere før jeg får ihvertfald 1 nyt knæ til Oktober 2023. Nr 2 skal også fornyes men er ikke så slemt at det hæmmer mig alt for meget endnu.. Er blevet lovet 1 ny reservedel til efteråret. Er dog skrevet på afbudslisten så kan blive indkaldt når som helst.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme i svømmehallen i Bjerringbro, men gider ikke alene for der skal være hygge men også alvor bag og hygge mig alene har jeg nok af herhjemme. Desværre har jeg ikke bil. Jeg har dog mulighed for engang imellem at låne en bil, men jeg vil ikke drive rovdrift på lån da jeg i forvejen låner fast flere dage om ugen.

Jeg er til en biograftur, foredrag, put&take, et spil, kaffesnak, håndarbejde, ikke hård fysisk aktivitet lige i øjeblikket og, og, og, og, og..... sikkert en hel masse andre ting som jeg aldrig har prøvet ENDNU ;)

Det skal være en der ikke har noget imod at dele og lytte til livets fortrædeligheder. Der må for guds skyld ikke være for meget fintføleri, sladder og ligegyldigheder. Jeg kan være sjov og jeg kan være alvorlig og jeg kan absolut ikke tage ligegyldighed. Jeg kan af naturen virke som en dominerende person, men er du en stærk person bliver du ikke skræmt, men vil sikkert finde det for fedt.

Tilmeld dig og skriv til Annegrete

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 571.144 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her