Boblberg logo
Søger en veninde/ven eller to :)Amalie

Søger en veninde/ven eller to :)

Hej, jeg hedder Amalie og er 23 år.

Jeg bor med min mor og lillebror, samt to hunde.

Til dagligt arbejder i Netto.

Jeg er for nyligt lige kommet ud af et forhold for, at finde mig selv og lære at stå på egne ben, også derfor jeg er flyttet hjem igen.

Jeg søger gerne en jeg kan gå lange ture med, shoppe med og træne med (jeg træner med min lillebror indtil videre) og jeg har da “veninder”, men der sker tit det, at man hurtigt glider fra hinanden - det kan jeg vel hellere ikke være alene om, at synes/tænke ??

Jeg er hellere ikke særlig god til, at tage initiativ, men det prøver jeg at blive bedre til. Jeg elsker, at synge - jeg lærte det dog først tilbage i 2016, men jeg har vidst altid kunne synge, dog handler det bare om de rigtige tekniker.

.

Det er vigtigt for mig, at få rørt mig, da jeg selv føler og ved, at jeg har taget ekstremt mange kg. på og derfor vil jeg også rigtig gerne ud og gå et par gange om ugen.

Jeg elsker, at bruge min tid på at eksperimentere med makeup. Jeg elsker dyr, jeg er et af de største dyre elskere du vil møde, så håbet for mig er også, at du er helt vild med dyr og især hunde.

Jeg er super sød, imødekommende og tager imod alle med kyshånd (for det meste). Jeg fighter med lidt ting her og der, men jeg føler selv, at jeg er meget god til, at få folk til at føle sig tilpas i mit selskab - så er du venlig, imødekommende, klar på en snak og en kop kaffe - så skriv endelig en besked til mig :)

Tilmeld dig og skriv til Amalie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 589.516 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her