Boblberg logo
Spontane brætspil makker søges Amanda

Spontane brætspil makker søges

Kære du.

Er du mon den selskabsgæst/ven vi leder efter.

Min kæreste og jeg er bosat på Nørrebro. Vi er 28 år (Amanda) og 27 år (Frederik) vi bor i vores andelsbolig på 69 km2. Med vores 10 år gamle kærlige og sociale kat Stella. Vi holder af at høre jazzmusik, blues og country. Vi hygger os godt med et glas vin, gode grin og hyggeligt samvær. Derudover er vi også at træffe i det sociale natteliv, udendørs liv og generelt er vi meget spontane og kær på at være sociale.

Vi er begge meget rolige, kærlige og empatisk mennesker. Vi er nemme og tale med og forsøger altid at skabe den bedste stemning for vores gæster.

Amanda læser til folkeskolelærer på tredje semester. Derudover passer hun børn i fritiden og holder af psykologi, natur, astrologi, gastronomi og kunst.

Frederik er færdig uddannet civilingeniør i bioteknologi. Han holder af jazz, kunst, snakke om historie/oldgamle artifakter, Egypten og Mayatiden. Han er en drømmer. Han holder af videnskab, teori og er glad for at lave mad.

Vi håber vores beskrivelse kunne friste dig til at skrive os en besked. Vi står her, og glæder os til at tage imod dig med åbne arme.

De bedste hilsner

Nørrebroparret.

Tilmeld dig og skriv til Amanda

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.200 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her