Boblberg logo
Søger andre mødre/barsels veninder Kristina

Søger andre mødre/barsels veninder

Hej derude.

Jeg hedder Kristina og er 27 år. Jeg er netop flyttet til Vejle fra Nordjylland, sammen med min kæreste, vores datter Ida på 6 mdr. og vores labrador Aslan.

For ikke at barselstiden her i Vejle skal gå hen og blive for ensom, søger jeg andre nybagte mødre eller andre kvinder, som har lyst til at mødes til noget socialt. Det kunne være en gåtur med barnevognen, snakke over en god kop kaffe, mindfullness eller noget helt andet.

Jeg har måttet erkende, at efter fødslen af Ida, er jeg blevet ramt af nogle efterfødselsreaktioner, som indebære at jeg skal tage den lidt med ro. Jeg kom fra et arbejde som krævede meget af mig og man kan ikke fortsætte i samme tempo når man får barn. (det blev jeg ikke fortalt 🙄)..

Men...

Jeg nyder at være aktiv i naturen, gå lange ture og få frisk luft. Jeg nyder omvendt en god kop kaffe og et godt stykke kage eller tage en tur på café 🍰

Du er velkommen til at skrive og jeg er frisk på at mødes til en gåtur, en kop kaffe eller noget andet

Derudover trænger vores 2 årige labrador også gerne til nogle hundevenner, som er klar på leg, så en tur i hundeskoven eller en tur i skoven vil være kanon ☺️

Tilmeld dig og skriv til Kristina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.438 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her