Boblberg logo
Maratonløbpartner og venner søges:)Francesco

Maratonløbpartner og venner søges:)

Hej! Jeg hedder Francesco, jeg er 25 og jeg er italiener. Jeg bor i øjeblikket i Rudersdal kommune.

Min største passion er løb. Næste mandag (17/01) begynder jeg at træne til Copenaghen Marathon 2022, som afholdes i maj, og jeg leder efter en træningspartner. Jeg synes, jeg er en sjov, åben, oprigtig og afslappet person, som virkelig nyder at dyrke sport i godt selskab. Mit tidsmål er 3t20m (det kan vi selvfølgelig revidere) og jeg løber 6/8 gange om ugen. Er der nogen, der er interesseret i at dele denne træningsrejse sammen? (Eller bare en del af det :) ) Jeg lover, det bliver et minde for livet :)

Mit dansk er ikke særlig godt, men jeg stædig lære dansk på en sprogskole, så jeg kan forbedre mig. (Det ville være fantastisk, hvis du kunne lære mig mere!) Jeg kan også kommunikere på italiensk, engelsk, tysk og russisk; selvom jeg er ikke flydende, kan jeg også gøre mig forståelig på spansk og fransk.

Hvis du bare er 1% interesseret i mit forslag, så vær ikke genert og smid mig en besked, jeg bider ikke :) Jeg kender ikke mange mennesker i området, så hvis du bare vil gå og drikke en kop kaffe, gå en tur (på stranden?!), forbedre dit italiensk, eller få en god snak om livet, så send mig også en besked :)

Tilmeld dig og skriv til Francesco

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.650 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her