Boblberg logo
Søger venner/veninder. Nicolai

Søger venner/veninder.

Hej

Jeg er en ung mand på 25år. Som søger nogle nye venner/veninder.

Jeg er født og opvokset i Odense og til dagligt arbejder jeg hos Intersport som

Truckfører/Lagermedarbejder og når jeg ikke arbejder går det meste af tiden på hygge sammen med min familie og de få venner jeg har eller at side der hjemme.

Jeg har mange hobbyer og interesser som jeg elsker at lave som for eksempel Træning, Madlavning, spille brætspil, høre en masse musik, går en del til comedyshow’s og nogle gange koncerter, se film & serier, restaurantbesøg og så holder jeg af at gå & Cykle nogle lange ture.

Jeg har altid været en stille og rolig person og har aldrig haft den helt store vennekreds, jeg kan godt være lidt nervøs til at starte med men det er blevet bedre med tiden og når jeg først begynder at tale kan jeg næsten ikke stoppe igen.

Jeg er en meget åben person og jeg er fyldt med godt humør og et positivt synspunkt, plus jeg har en meget bred humor så jeg kan nærmest grine af selv den groveste joke.

Vi kan lave næsten hvad som helst jeg er nærmest ikke kræsen for hvad man kan lave sammen, så jeg er åben for nærmest alle ideer, jeg er ikke typen der går op i at gå i byen men er frisk på det hvis tilbudet skulle være der, for er nærmest altid frisk på at prøve noget nyt.

Jeg vil gerne have lidt flere venner/veninder så derfor prøver jeg her.

Jeg går ikke op i alder eller køn, men det vil ikke gøre noget hvis vi er noglelunde jævnaldrende, men det er bestemt ikke et krav.

Så skriv endeligt hvis du/ i vil lære mig bedre at kende.😊

Tilmeld dig og skriv til Nicolai

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.240 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her