Boblberg logo
Tilflytter søger veninder og vennerPernilla

Tilflytter søger veninder og venner

Hejsa

Jeg er tilflytter fra Aarhus, og søger derfor at opbygge en ny vennekreds og bekendtskabskreds efter nogle år væk i Jylland. Jeg er oprindeligt københavner og vil gerne skabe mig et spændende og udviklende netværk her på Møn (Stege) og omegn. Hele Sjælland også da det er let at hoppe på et tog eller en bus, og er vant til at pendle.

Det kan være at mødes på café, koncerter, kulturelle events, lave mad sammen, tage på museer, se kunstudstillinger eller restaurant, eller gå ture.

Har mange forskellige interesser som film, kultur, kunst, lyrik og litteratur, teater, musik både klassisk og pop og jazz, madlavning gerne vegetarisk/pescetarisk, drikke kaffe og sludre og være både fjollede og vise, lave blomster dekorationer og andre nøklerier... Næsten alt undtagen hækling og broderi, kun fordi jeg ikke kan det endnu - er et åbent, accepterende og nysgerrigt menneske 😊

Begyndte at skralde i Aarhus og vil vildt gerne fortsætte det her så søger også skralde makkere.

Er uddannet sociolog fra Københavns universitet hvis det har nogen interesse. Har også læst filosofi, IU og kultur-og sprogmøde studier på RUC.

Er også interesseret i hvis vi kunne gå til noget fitness, dans eller styrketræning/cardio/yoga sammen.

Søger IKKE kæreste og er kun interesserede i stabile venner og veninder der som jeg er åbne for nye mennesker og nysgerrige og legende af natur. Jeg går overhovedet ikke i byen og fester hver weekend, går sjældent i byen på den gl dags måde men lidt vinbar og tapas og drinks en gang i mellem går jeg ikke af vejen for. Folk tror fejlagtigt jeg er totalt ekstrovert og udadvendt men det er slet ikke tilfældet.. Det dog ikke lig med kedelig. Min hjerne er meget underholdende og munter i sig selv så behøver ikke vilde druk ture.

Alder og køn har ingen betydning, men mellem cirka 30-55 er en god guideline.

Jeg er meget legende og kan virke meget yngre end min alder så yngre passer super sammen med mig

Skriv glad 😊

Glæder mig til at høre fra dig ☀️

Tilmeld dig og skriv til Pernilla

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.569 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her