Boblberg logo
Veninder - Roskilde omegn.Helle

Veninder - Roskilde omegn.

Hej herinde 😀.

Kan du ligesom jeg godt savne en veninde i din omegn/område !? Måske er din vennekreds flyttet længere væk, så I ikke ses så tit!?

Kan du godt lide at hygge, og nogle gange bare være sammen og se en film og nyde hinandens selskab uden altid at have dybe samtaler, eller have høje forventninger til hinanden? Kan du ligesom jeg godt lide at tilbringe tid i naturen, gå ture eller måske nyde den på den 2 hjulede (læs! Motorcykel!).

Har du børn, er det helt okay! Jeg har selv 2 små på 7 år ( pige) og 5 1/2 år (dreng) ( pr 5 januar 2022), men savner bare at kunne gå over til en veninde i nærheden, og bare sidde og små snakke, se en god film og få et lille glas af en art, og få lidt voksentid

Jeg elsker at se pladder-romantiske-film (Hallmark 🙂), actionfilm, gys osv. og så kører jeg lidt Motorcykel (har en lille Honda vfr ) i fritiden, hvis jeg har mulighed for det.

Kan du også lide at snakke om mad og udveksle ideer/opskrifter. Og kan du evt kan lide kreative ting, som fx at sidde og tegne og lignende, så kan det også være en ting vi kan sidde og hygge med.

Jeg har en lidt skør humor til tider og elsker at grine og hygge med lidt lækkert.

Pt er jeg igang med at uddanne mig til ernærings assistent, og kører hver dag til Frederikssund hvor jeg arbejder i en café på et psykiatrisk bosted.

Jeg er årgang 1978-november, men snakker godt med de fleste mellem ca 25-55 år.

Det ville så være fantastisk hvis du som jeg også stod og savnede en veninde i nærheden af Roskilde ("bjerget"!) som du kunne tilbringe tid sammen med.

Og er du evt god til kreative projekter i hjemmet, så smid en hilsen, hvis det kunne have interesse.

Mange hilsner Helle

Tilmeld dig og skriv til Helle

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.964 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her