Boblberg logo
Jeg søger at blive friend-zonedMarcus

Jeg søger at blive friend-zoned

Lad os bare være venner! Jeg hedder Marcus. Jeg er 21 år. Hvis du er en, som har brug for en fyr i friend-zonen. Så kunne det være mig. Jeg har prøvet det før(mellem 3-76 gange).

Jeg har både kørekort, så jeg kan køre dig rundt. Uden det koster dig noget. Jeg kan sætte dig af hos din kæreste eller flirt. Det synes jeg selv jeg er ret god til. Og folk fortæller ofte at jeg er en god lytter. Jeg kan lytte i timevis, hvis jeg selvfølgelig er hemmeligt forelsket i dig, men bare ikke har modet til at fortælle det. Det er nok en af mine alle bedste færdigheder.

Du kan selvfølgelig også sagtens græde ud på mine skuldre(synes selv jeg har ret brede skuldre), når kæresten selvfølgelig har slået op. Jeg har tidligere været afhængig af at sætte mig selv først, men nu er jeg bare afhængig af at høre på andre folks problemer. Jeg ville ikke kunne undgå at høre på dem, hvis jeg ville. Men det vil jeg nu engang heller ikke.

Jeg har rimelig sensitive øre. Så jeg kan hjælpe dig med at skrige endnu højere. Tror dog ikke selv jeg kan ramme alle de høre toner. Men mit øre kan i hvert fald høre dem. Så jeg kan vel fungere som en slags måleapparat. Jeg har allerede tinnitus, så det skal du ikke tænker over, når du skriger mig ind i ansigtet.

Jeg har grædt til 4-5 film i biografen og jeg er rimelig stolt af det. Det er en helt ny verden jeg aldrig har oplevet. Jeg er selvfølgelig også "virgin"... by choice tydeligvis.

En lang historie kort. Så er jeg meget optaget af folk der egenlig ikke har nogen værdi for mig overhovedet. Det er derfor jeg ikke bruger 3-4 timer hver aften foran fjernsynet og ser på alt det som egentlig ikke vedrører mig. Jeg har slettet snapchat, instagram og de fleste andre sociale medier. Mest fordi jeg ikke gider se alle mine crush kysse med andre fyre.

Jeg kunne ikke gøre en flue fortræd, også selvom jeg ønskede. Jeg er bange for edderkopper og spider-man. Mest Spider-man, fordi det er farligere at blive bidt af et menneske end et dyr! Da mennesker har flere bakterier i munden end de fleste dyr.

Alt i alt, så kan man nok godt kalde mig lidt af en "people pleaser".

Tilmeld dig og skriv til Marcus

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.023 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her