Boblberg logo
Søger reservemor (og reservebedste)Lene

Søger reservemor (og reservebedste)

Hej,

Jeg er en 43 årig kvinde. Jeg er gift og har tvillinger på 6½ år.

Jeg har desværre ikke den bedste kontakt til mine egne forældre, og savnede i den grad den tætte kontakt, da jeg selv blev mor.

Derfor prøver jeg nu denne lidt utraditionelle vej til at finde en reservemor og gerne også en ekstra "bedste" til mine børn.

Jeg søger en som ikke er bange for at tale om følelser, og det som foregår "nedenunder". Jeg har selv arbejdet rigtig meget med mig selv, og hvad det er som rør sig i mig, og jeg er stadig på vej på min rejse.

Jeg er et meget bevidst menneske, og jeg ved der er mere mellem himmel og jord, og at vi alle sammen er forbundne. Jeg øver mig i at have tillid til universet, og jeg tror på at ALT ER GODT, at alt sker af en grund, og alt er som det skal være "lige her og nu".

Jeg er selvstændig alternativ behandler og hjælper mødre, som har haft en svær start i livet som mor (som jeg selv havde). Jeg elsker at se andre mennesker vokse, og når de begynder at se dem selv i et andet og meget mere kærligt lys. Jeg giver disse kvinder en tryghed til at være med alt hvad de er.

Det er også det jeg søger i en "reservemor" - en der får mig til at føle mig tryg i alt hvad jeg er. Får mig til at føle mig nok - bare fordi jeg er mig. En som jeg kan give slip overfor og bare være mig.

Glæder mig til at høre fra dig.

Tilmeld dig og skriv til Lene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.778 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her