Boblberg logo
Veninder og venner søges.Anitta

Veninder og venner søges.

Hej. Jeg er en kvinde 51 år, enke med en dreng på 13 år. Jeg har ikke det store netværk og slet ingen rigtige venner mere, da de er faldet fra, efter jeg er kommet til at sidde i kørestol, og er kommet i dialyse 3 gange om ugen. Ved de par venner jeg har, er det altid mig, der skal tage kontakten, og det bliver belastende i længden, da man føler, at de egentlig ikke gider en. Og familien forstår ikke, at når man sidder i kørestol og er træt efter dialyse, så ikke har det store overskud til at skulle med taxa, når de skal besøges, hvor devbare kan sætte sig ind i deres bil og besøge mig, men det gør de meget sjældent. De forstår heller ikke, at jeg ikke har det store overskud til at invitere og lave mad til f lere alene,, så bliver nu sjældent inviteret, da jeg ikke har overskud til at gengælde.. Der er generelt meget lidt sygdomsforståelse i min nærmeste familie. Men det er en lang historie.

Jeg mistede desværre min mand i 2019, og det gik så hårdt ud over vores søn på nu 13 år, at han i dag bor på en institution og er hjemme en tur hver anden weekend,. Men det er en lang og trist historie, som jeg ikke vil fortælle her. Jeg elsker dyr og har 2 katte og 2 undulater, men elsker også hunde ( min hund blev aflivet i juni pga lymfekræft, og har nu fået kattene i stedet, da jeg ikke kan gå med en hund.). Jeg kan også lide andre pelsdyr, men hader kryb. Jeg søger en veninde, som på sigt kan blive min hjerteveninde. Men også andre veninder og også gerne mandlige venner og par, men ikke til sex. Jeg kan godt lide at være kreativ, men gider ikke akene. Jeg laver lidt kort, har syet æsker, strikket lidt. Har købt et diamond painting, men er ikke kommet igang endnu. Jeg kan godt lide shopping, naturen ( er dog begrænset af kørestol og, hvor min crosserr kan køre). Biografen, men igen gider ikke alene. Og ellers hjemlig hygge, fx drikke en kop kaffe, og hyggesnakke, eller lave mad sammen og spise sammen, evt bage samnen.. spille kort og spil være kreative samnen , samt meget meget mere, og hvad vi nu kan finde på. Måske du kan lære mig nye ting. Jeg klinger som regel godt med både nogen de er ældre og yngre end mig selv, og selvfølgelig også med jævnaldrende. Jeg kan godt lide sort humor, humor og ironi, da det gør kommunikation sjovere. Bare modparten forstår, at det benyttes, kan tåle det, og forstår at give igen med samme mønt.

Har hele min smøre vakt din interesse, så tøv ikke med at skrive til mig, så vi kan mødes og se om vi klinger sammen. Skriv, endelig skriv.

Tilmeld dig og skriv til Anitta

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.757 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her