Boblberg logo
Hverdagsgruppe for unge Frivilligcenter

Hverdagsgruppe for unge

Headspace Gentofte og Frivilligcenter Gentofte er gået sammen om at starte et gruppeforløb for unge i alderen 12-25 år med hverdagsudfordringer.

Gruppen vil blive aldersopdelt.

Hverdagsgruppen er et fællesskab, hvor du kan møde andre unge, der ønsker at blive bedre til at sætte ord på deres tanker, følelser og hverdag. Her deler vi og lytter til hinanden og tager sammen hånd om det der fylder.

Vil du blive klogere på dig selv og møde andre unge som dig? 🙌

At være ung i dag er en rutsjebane fyldt med op og ned ture, store følelser og tanker, bekymringer og fyldt med forventninger til en selv og ungdomslivet. Det er her du for alvor begynder at lære dig selv at kende og tænker nærmere over hvem du er, din rolle i livet og fremtiden.

For mange unge fører det til unødig tvivl der kan udvikle sig lidt dårligt selvværd og nedtrykthed.

I Hverdagsgruppen skaber vi et frirum, hvor der er plads at tale om det, der fylder uden at skulle være bekymret over, hvad andre tænker om en. Vi fokuserer på at skabe trygge rammer, så alle får mulighed for at dele det der optager dem.

Hvad fylder for dig? 🤔

Måske det er…

• Identitet og selvværd

• Familie, fællesskab og venner

• Hverdagens udfordringer

• Bekymringer og tankemylder

• Krop, kost og motion

• Skole, karakterer og uddannelse

• Post-corona blues

Sådan foregår det:

Hverdagsgruppen består af 4-6 unge på din alder, der mødes 6 gange i løbet af efteråret og vinteren. Til at skabe de gode rummer (og sørge for snacks!) er to frivillige gruppeledere fra headspace og Frivilligcenter Gentofte.

Gruppen starter op, når vi har modtaget passende antal tilmeldinger. Vi kommer til at mødes hver anden tirsdag kl. 16:30 -18.00 i headspace's lokaler. Det er gratis og uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig :)

Tilmeld dig og skriv til Frivilligcenter

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.749 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her