Boblberg logo
DAGDRØMMER DU OGSÅ OM FÆLLESSKAB?J2100

DAGDRØMMER DU OGSÅ OM FÆLLESSKAB?

Alt for længe har jeg dagdrømt om fællesskab.

Et fællesskab hvor vi er sammen uden fordømmelse, uden krav, uden konkurrence.

Et fællesskab for enspændere, for de nedbrudte, for mindretallet, for outsiderne, for de som kæmper en daglig kamp for at hænge i, for de usynlige, for de udskældte.

Jeg er selv en enspænder, har været stressramt og kæmper med kronisk depression, tilhører forskellige mindretal, har altid været en outsider og kæmper hver dag for at holde mig oven vande.

Men jeg kan også begå mig ude i samfundet, uden nogen ser mig og mine udfordringer. Jeg har et fuldtidsjob, er gift med min soulmate, regningerne bliver betalt, der er altid mad i køleskabet og jeg har en seng at sove i og endda en bil at komme omkring i. På den måde, er jeg funktionel og får tingene til at fungere for mig.

I årevis har jeg forsøgt at søge det normale i form af normale venner og et normalt liv. Jeg ved nu, at dette ikke er for mig! Der er alt for mange ubekendte variabler i det normale, jeg ikke er i stand til at navigere rundt i, og det gør altid ondt indeni at forsøge.

Derfor dagdrømmer jeg om fællesskab, for på trods af hvem jeg er og hvordan jeg er, har jeg stadig brug for fællesskab.

Så det er min drøm, at samle ligesindede, hvor det er rummeligheden, ikke fordømmelsen der er tilstede, hvor det accepten, ikke kravene til hinanden der opstår, hvor det er den oprigtige interesse og opbakning, ikke den interne konkurrence der binder os sammen.

Det er min drøm, at lære dig at kende, som kan spejle dig i ovenstående. Jeg er interesseret i dig og din verden, din kultur (eller ingen kultur), din tro og religion (eller ingen tro eller religion), din seksualitet (eller ingen seksualitet), din baggrund, dine tanker, dine følelser, dine særheder, dit ståsted (eller manglende ståsted), dine drømme og planer, din fortid, din nutid, din fremtid, dine sværeste kampe og dine største øjeblikke og tomrummet midt imellem.

Det er min drøm, at lære dig at kende, som også har en drøm om at lære mig at kende på de samme vilkår.

Tilmeld dig og skriv til J2100

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.311 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her