Boblberg logo
Nye vennerRøde

Nye venner

Er du træt af at være ensom i Herlev? Trænger du til at møde nye mennesker og knytte venskaber? Så har vi en løsning for dig!

Som frivillig i Røde Kors Butikken i Herlev kan du gøre en forskel for udsatte borgere i byen, samtidig med at du får mulighed for at være en del af et godt fællesskab. Du vil også få mulighed for at lære nye kompetencer, udfordre din hjerne og få god samvittighed ved at lave noget meningsfyldt.

Vi er omkring 40 frivillige, der glæder os til at have dig med i vores fællesskab. Du påtager dig en vagt ugentlig eller hver anden uge på mellem 4,5 til 5 timer, hvor du vil lære at sortere tøj, yde kundebetjening og varetage butikspleje m.m. Du skal være opmærksom på, at vi står en del når vi arbejder, men vi holder de pauser, vi har behov for.

Lige nu har vi brug for frivillige onsdag, torsdag, fredag eftermiddag kl. 14.00-18.15 samt lørdag kl. 10:30-15:15. Hvis du er interesseret, så kontakt os via mail på butik.herlev@rodekors.dk eller telefon 61682282. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig og skriv til Røde

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.168 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her