Boblberg logo
Søger veninder Malene

Søger veninder

Hejsa! Jeg er 28 år, og søger flere veninder i Esbjerg og omegn. Jeg bor i Esbjerg midtby med min kæreste, vores datter fra slut januar '23 og vores flinke kat.

Jeg vil rigtig gerne gå ture, gå i biografen, tage på café, shoppe, spille brætspil og, ja, snakke:-) Jeg interesserer mig især for kunst og litteratur. Hvis vi deler samme interesser, eller du bare er åben for det, vil det også være superfedt at tage på museer, udstillinger og til forskellige kulturarrangementer sammen, men det er overhovedet ikke et must.

Jeg er let omgængelig, åbensindet og smilende. Jeg går meget op i nærvær (mindre skærm i samvær med andre) og åbensindethed.

Jeg ønsker ikke at sætte unødvendig fokus på mig selv, men jeg føler dog, at jeg i den her kontekst gerne vil nævne, at jeg har et par psykiske diagnoser, som naturligvis er en del af mit liv og hverdag. Jeg er ikke ked af dette, men jeg ønsker at tale om det med personer, der står mig nær - hvilket du måske kommer til? Så nu smider jeg ikke dén bombe henover caféburgeren på en torsdag aften:-)

Men, bare rolig - jeg er skræmmende almindelig!

Tilmeld dig og skriv til Malene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.714 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her