Boblberg logo
Frivillig mentor, Vejle Bindeleddet

Frivillig mentor, Vejle

Bindeleddet søger frivillige mentorer for unge tidligere anbragte i Vejle.

Mangler du et meningsfyldt frivilligt job, så er Bindeleddet noget for dig!

Gør en reel forskel for unge mennesker, der virkelig behøver det. Arbejd med professionelle redskaber og masser af faglig støtte, samt løbende supervision. Du får et diplom og noget til CV'et, men du får også muligheden for måske at ændre livsbane for et andet menneske.

Om dig

Du er ung af sind og har lyst til at gøre en forskel for et ungt menneske. Du er stabil, du har fødderne nogenlunde solidt plantet på jorden, du kan lytte og du kan hjælpe den unge til at udvide sit sociale netværk.

Om de unge

Målgruppen er unge tidligere anbragte i Vejle, som kommer på Baglandet. Generelt kan man sige, at de unge som regel er blevet svigtet gentagne gange op gennem barndom og ungdomsår. Dette betyder, at de unge har en bred vifte af udfordringer. Statistikker siger klart og tydeligt, at man ikke er lige så godt rustet til voksenlivet, når man har været anbragt. Det vil vi gerne lave om på.

Hvordan vi arbejder

Som mentor, begynder du med at være på værestedet Baglandet en gang om ugen sammen med et par andre frivillige. Når der opstår en god relation mellem dig og en ung, bliver relationen til et mentorskab. Hovedopgaven er at skabe et solidt netværk for den unge. Du kommer til at bruge højst fire timer ugentligt i minimum et år. Vi ser gerne at mentorskaberne strækker sig så langt ud i fremtiden som nødvendigt eller muligt - men med størtst intensitet i det første år.

Aktiviteter

Der vil jævnligt være arrangementer, hvor du og den unge får mulighed for at møde de andre mentorer og mentees. Det kan være middage, kulturelle aktiviteter eller idrætsaktiviteter. Desuden vil du og den unge få lommepenge, som I kan bruge på biografture, kaffe eller andet.

Du er meget velkommen til at skrive - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig og skriv til Bindeleddet

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.355 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her