Boblberg logo
Søger veninder gerne med børn Stine

Søger veninder gerne med børn

Hej jeg er en kvinde på 30 år

Bor sammen med min kæreste og 3 børn

Jeg selv har ADD & Bordaline

Jeg er stille svare kun når jeg bliver spurgt og ofte kort fattet da jeg ikke føler at det jeg har at sige er relevant eller noget nogen gider høre, og de gange jeg har prøvet at snakke mere og fortælle noget jeg fandt sjovt eller på anden vis interessant , så lykkes det mig aldrig at få den jeg taler med til at være på samme bølge hvis det giver mening ?! Derfor holder jeg mig ofte kort fattet …

Jeg har ingen veninder eller venner al min tid går på at være mor , kæreste og flex jobber.

Jeg kunne godt tænke mig veninder gerne med børn og fedt hvis de var jævn aldrende men ikke et krag .

Jeg har mega svært ved at stole på andre, i hvertfald det at stole på at nogen bryder sig om mig og gerne vil være i mit selvskab, så det er vigtig at man forstår at initiativet til en aftale som oftes vil være dig som skal komme med dem og hvis jeg selv får mod til at prøve at tage initiativ til en aftale så det vigtig at du vil gøre en indsats for at få min invitation til at lykkes altså at finde en dag og holde fast i den ikke kun halve aftaler , ellers tror jeg ikke det muligt for mig at bygge tillid op til at ture stole på at der er en som vil mig , det en proces og det kan tag lang tid ..

Jeg er meget glemsom så man skal også vide at det vil være en go ide at huske mig på hvis vi har en aftale 1-2 dage før da livet med 3 børn hvor af 1 har ADHD og ja jeg selv har ADD så kan det være lidt hektisk og jeg glemmer ofte aftaler (glemmer aftaler med min famile og møder som jeg skal deltage i så det er altså en general ting og ikke fordi det dig)

Tja… det var jo ikke nogen opløftende Bobl men vil heller være ærlig fra start så man ikke melder sig på banen men så finder man ud af at den pakke jeg har var mere end man kunne overskue ..

Jeg søger ikke medlidenhed eller folk som vil lege psykolog/psykiater og vil prøve at “fixe” mig ! For jeg vil ikke “fixe’s” jeg søger bare nogen som kan li mig for den jeg er og kan li mine børn selvom vi ikke er såret lige efter bogen .. jeg søger nogen der vil et seriøst venskab jeg savner at ha en rigtig veninden det mange år siden jeg har haft en … en jeg rigtig kunne stole på og som havde det sjovt sammen med mig …

Jeg kan godt li musik

Elsker at synge og danse

Jeg tør ikke optræde

Men går dog til dans hver Tirsdag

Jeg er ikke så høj 153 cm 😅

Er lidt tyk men vil gerne tabe mig måske du vil gå til dans med mig ? Og måske vil du lave lidt styrketræning sammen ?

Udover at hygge og være sammen med børnene ..

Jeg elsker disney og jeg tuder ALTID når jeg ser disney film 😭😂

Hmm ja det var meget info men nu ved jeg snart heller ikke og jeg kan komme på mere at skrive 🤔😅

Nå men hvis du tænker du godt kan overskue mig og min “ lille” familie så glæder jeg mig da til at høre fra dig ☺️🤞🏻

Tilmeld dig og skriv til Stine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.023 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her