Boblberg logo
Vi vil lave en fælles grøntsagshaveSteen

Vi vil lave en fælles grøntsagshave

Fælleshave, Nyttehave, Havebrug i Horsens. Grøntsager af egen avl men uden alt for meget knokleri?

Vi håber på at finde nogen (1,2..mange) som deler drømmen om køkkenhave og hjemmedyrkede grøntsager og som har lyst til at være med til at etablere et dyrkningsfællesskab. Tanken er at vi er fælles om arbejdet og deler udgifter/udbyttet - og gerne har det hyggeligt med det undervejs. Hvis du bare ved en helt masse om grøntsagsdyrkning men ikke orker at skulle være med, vil vi også rigtigt gerne have dig med som god råd og inspiration til hvad du vil råde os til af initiativer evt. hvor vi bør sætte ind.

Vi har et stort () enormt frodigt stykke have (på ca. +3000 Kvm) og som ligger ubenyttet hen og stiller det gerne/eller dele af det til rådighed for et fællesskab.

Det er ikke kun formålet at vi alle skal blive selvforsynende men muligheden er der helt sikket og ambitionsniveauet kan vi altid justere til som vi bliver enige om. Selv forestiller vi os ikke at bruge voldsomme mængder tid på projektet når det først er oppe og kører, særligt er vores forventning da at det skal være mindre tidsopslugende end hvis vi selv gjorde det alene.

Kunne du tænke dig at blive en del af et et sådant Nyttehavefællesskab, så er forslaget at vi dyrker uden brug af sprøjtemidler. Vi ville vægte at hygge os sammen, lave fællesspisning på i haven/marken. Sæsonen er jo start april til slut november så 2021 her vil nok gå mest af alt med at forberede noget af område til køkkenhave.

Noget bud på hvordan det kan etableres har vi ikke, men det har du måske? Vi har selvfølgelig en del have redskaber, men det må vi vel kunne løse.

Har du ikke et bud på hvordan vi realiserer projektet, men har bare til en kop kaffe, evt. at svinge hakkejernet, så er du også velkommen.

Projektet kan jo se forskelligt ud alt efter om vi er 5, 10 eller flere.

Personligt er vi børnefamilie på 6 (mand, kone og børn på p.t. 13, 12, 11 og 6) og vi har indtil nu aldrig haft en køkkenhave på mere end max 10 kvadratmeter, og de gange at vi har forsøgt os er vi enten druknet i ukrudt eller skadedyr  men vi er klar til nye haveeventyr.

Lad os høre fra dig så kalder vi ind til et møde her sidst i august 2021

Tilmeld dig og skriv til Steen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.814 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her