Boblberg logo
Flere ligeværdige venskaber 😊Dea

Flere ligeværdige venskaber 😊

Heej. 👋🌺🌸

Jeg hedder DeaSofie, men bliver mest kaldt for Dea. 😃 Jeg er 35 år og bor i Dalum, en forstad til Odense. Dejlig bydel. 😍 Jeg arbejder som kontormedhjælper på OUH. I min fritid som jeg har meget af, der spiller jeg violin, får både undervisning og spiller i et lille stryger orkester. 🎻 Det er så hyggeligt. Så dyrker jeg også lidt fitness 💪 Synger i et kirke kor inde i byen. Vi synger nogen gange til gudstjenester. Når jeg er hjemme maler jeg lidt, laver lidt diamant paint, høre musik, podcast, læser lidt bog(når jeg får taget mig sammen) 🙃 og hvad jeg nu ellers finder på. 🤞

Jeg behandler folk, som de behandler mig. Er sød og venlig. Lyttende. Loyal. Og kan godt lide at være spontan. 🤩

Jeg søger nogen flere ligeværdige og spontane venskaber af begge køn. 👩🏻‍🦰👨🏻‍🦰🧑🏻 Jeg har desværre ikke så mange på Fyn 😞 Så kommer ikke helt så meget ud, som jeg gerne ville. Får ikke fyldt min sociale kvote op.

Når jeg er sammen med de få venner jeg har. Kan vi godt lide at gå på café, få nogen drinks, spise ude, gå til koncerter, biograf ture, se teater, se noget comedy. Og hvis det er i den mere stille ende, så er det hjemme med en kop varm te, gå ture bl.a.

I am not interested in English speaking friends.

Glæder mig til at høre fra dig. 👍😊

Tilmeld dig og skriv til Dea

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.362 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her