Boblberg logo
Reservebedste søges! 4800Sanne

Reservebedste søges! 4800

Jeg søger en reservebedste til mine børn, hvor de kan komme sammen og føle sig som en del af din/jeres familie, hvad enten du er alene eller i er et par.

Der er tale om to dejlige unger. En dreng på 2 og en pige på 5.

Dét jeg søger mere specifikt, er en reservebedste som ville synes det er mega hyggeligt at have mine unger over en weekend en gang om måneden evt, og/eller et par timer her og der (med blid opstart). Evt. En som har lyst til at være behjælpelig med at hjælpe med at hente dem hvis jeg en dag har sent fri eller bare have dem på besøg nogle timer også en sjælden gang i mellem, så jeg kan få ladet op og være den bedste mor for mine børn.

Det er to dejlige, velfungerende børn, som stortrives, det er blot mig som trænger til den pause og så ønsker jeg at mine børn har et sted de kan være sammen, da jeg ikke selv har noget netværk.

Jeg ønsker ikke at der skal være penge involveret i samarbejdet. Jeg ønsker at finde nogle som lige står og mangler de der børnebørn de aldrig selv fik (eller ikke har fået endnu), som bare synes det kunne være hyggeligt med besøg. Jeg har fuldtidsstudie og får derfor kun SU hvilket også er grunden til at jeg ikke ønsker penge involveret. Jeg vil selvfølgelig sørge for mad og hvad der ellers måtte være af omkostninger ved besøg, men alt dét tænker jeg at vi kan tage privat, hvis der er et match.

Tak fordi du læste med. Håber at høre fra dig/jer ❤️🙏🏻

Tilmeld dig og skriv til Sanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.664 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her