Boblberg logo
Frisk kvinde med hang til haveChristina

Frisk kvinde med hang til have

Jeg er en frisk kvinde fra 83 hvilket gør mig til 38 år som søger en eller flere venner/veninder til en start til at skrive med om alt og intet måske mødes en dag.

Om du er kvinde eller mand gør ikke så meget. Jeg er introvert og er ikke skide god til at tolke folk. Jeg har ingen børn.

Jeg har ikke den bedste selvtillid, og kunne godt tænke mig et par venner/veninder at snakke med, hygge med osv.

Jeg interesserer mig meget for have, og blogger om det. Især køkkenhaven har mit helt store fokus, jeg elsker at så ting, som vi så kan nyde godt af i køkknet hele sommeren.

Jeg elsker dyr og har marsvin, kaniner, katte, hunde, og lidt mere.

Jeg er uddannet digital konceptudvikler, samt Social mediamanger, og så har jeg egen virksomhed i form af en webshop der sælger foder, tilbehør mv. til kaniner og mindre gnavere.

Jeg elsker at tage billeder med mit kamera, gå ture med min golden retriever og min gule labrador. Jeg bruger tid på hundetræning af begge hunde i DCH, hvor jeg også er bestyrelsesmedlem. Jeg er aktiv i en forening for marsvin også da jeg opdrætter dem med stamtavler og udstiller dem (ligesom man kan med hunde og katte)

Jeg bor i et hus som jeg ejer og bor sammen med min 4 år yngre lille søster. Vi klinger rigtig godt sammen og har et veninde agtigt forhold udover at være søstre.

Jeg elsker serie såsom; CSI, NCIS, Bones, Numbers, Greys hvide verden, The Good Wife, Quantico, og lign.

Jeg er en robust kvinde og har været det i mange år. Jeg har gennem nogle år arbejdet på et vægttab, i starten via sund kost og motion. Men jeg har nogle skavanker med fødderne, det og tiden så er motion ikke altid let. Så efter et par år er jeg skiftet til LCHF kost, og det fungere rigtig godt. Selvfølgelig går det ikke helt så stærkt som det kunne da det kniber med rygraden overfor nogle af de usunde ting.

Det vil være et plus hvis du f.eks har interesse indenfor have, især køkkenhaven eller nogle af de andre ting jeg har skrevet. Men det er ikke et krav vi behøver ikke være så ens for at have et godt venskab.

Tilmeld dig og skriv til Christina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.499 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her