Boblberg logo
Mangler du et netværk?Fælles_Skridt

Mangler du et netværk?

Har du overvejet at lave frivilligt arbejde? Herigennem kan du også opbygget et netværk. Et Fælles skridt er en del af SIND Fyn og holder til på Stoppestedet, som har 80 frivillige. Du kan blive frivillig ved at deltage i vores fællesskab!

Et Fælles Skridt laver aktiviteter for mennesker med psykisk sårbarhed og ensomhed - du kan gøre en forskel ved at deltage!

Et Fælles Skridt skal skabe tryghed og støtte mennesker med ensomhed eller psykisk sårbarhed ind i fællesskabet. Vi arrangerer aktiviteter og giver plads til at man kan øve sig i sociale kontekster.

For eksempel har vi en naturgruppe, som går en tur én gang om ugen. Som frivillig er du med din deltagelse med til at skabe en god oplevelse og gøre fællesskabet dynamisk.

Det er hensigten at borgeren på skal ud i andre lignende fællesskaber eller foreninger, som for eksempel en fodboldklub litteraturklub eller andet, efter en periode i Et Fælles Skridt. Vi skal skabe tryghed og støtte deltageren, så vedkommende på nemmeste og tryggeste vis finder vej ind i det fællesskab, som de har lyst til at være en del af. Ofte kan det være vanskeligt og angstprovokerende for mennesker med psykisk sårbarhed at træde ind af døren til et nyt fællesskab - og netop dét, vil vi gøre til en nemmere proces!

Kontakt mig gerne for at høre nærmere enten her eller mail, ce@sind.dk - du finder ligeledes mere info på vores FB. God dag! Hilsen Camilla Ellegaard

Tilmeld dig og skriv til Fælles_Skridt

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.276 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her