Boblberg logo
Søger par, der hviler i sig selv Pia

Søger par, der hviler i sig selv

Hejsa… vi er K 54 og M 55 år, og vores børn er fløjet fra reden. Vi er gift og har været sammen i over 30 år. Vi har begge fast arbejde og bor i hus. Vi kan godt lidt “at-gøre-det-selv”, og arbejder som heste, når vi får en ide. Vi kan lide at spille, gå/cykle ture, tage i bio, spise ude, rejse, gå på loppemarked og alt muligt andet; men formålet skal altid være livsnydelse. Vi er fx vilde med at sidde på en cafe og drikke latte, ryge alt for mange smøger, men bare slappe af og iagttage livet foran os.

Vi søger kun par, omkring vores egen alder, der hviler i sig selv, er ligesindede, helst i Herlev. Det skal siges, at vi er ret ungdommelige.

Vi går ikke til noget fast i fritiden. Vi drikker ikke ret meget, men er heller ikke hellige, vi forventer at i også har et naturligt forhold til alkohol.

Vores 2 børnebørn, er vores stjerner, måske i også har børnebørn!

M kan lide havearbejde.

K kan kun lide hyggekrukker.

M elsker TV.

K ser det sjældent.

M elsker flæskesteg

K hader karry

Vi har en stor omgangskreds og ligeglad med, hvilket land folk kommer fra. Vi er ret åbne overfor andre. Men vi savner et par til en ugenlig komsammen:

Vi tænker at kunne mødes en gang om ugen og spille, spise, drikke kaffe, gå en tur mv.

Er der et skønt/skørt par derude, der kunne tænke sig at ses med os, så lad os evt starte med at gå tur rundt om søen et sted i Herlev.

Tilmeld dig og skriv til Pia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.815 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her