Boblberg logo
KVINFOs MENTORNETVÆRK Sara

KVINFOs MENTORNETVÆRK

Hej!

Jeg hedder Sara, og er mentorkoordinator for KVINFOs Mentornetværk i Aarhus. Igennem mit arbejde, hjælper jeg kvinder med anden etnisk baggrund med at komme i uddannelse og job.

I den forbindelse har jeg fået en skøn kvinde ind fra Syrien.

Kvinden har en kandidat i Molekylær Ernæring og Fødevareteknologi. Kvinden og hendes man fik et legat til Danmark for at læse uddannelsen. Efter de havde fuldført deres første år skulle de egentlig hjem igen, men grundet krigen i Syrien søgte de asyl. For at læse videre på deres andet år på kandidaten skulle de igennem sprogundervisning først. Dette gennemførte de også og herefter kunne de forsætte deres uddannelse. I dag er de begge færdig uddannet her i DK, men er endnu ikke kommet i job. Hendes mand har opgivet og er startet på et arbejde som ufaglært i GLS. Hvis ikke kvinden finder et arbejde indenfor hendes felt kommer hun også i arbejde som ufaglært. De har begge kæmpet hårdt for at nå i mål! Derfor skal de ikke arbejde som ufaglærte.

Derfor søger jeg en mentor til kvinden, der kan hjælpe hende med at komme i job. ❤️ Hun vil så gerne i job indenfor hendes felt, men hun har intet netværk!

Kontakt mig endelig hvis du vil være mentor for denne fantastiske kvinde!

Tilmeld dig og skriv til Sara

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.391 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her