Boblberg logo
Nye venner/veninderSandra

Nye venner/veninder

Hej der ude 😄

Jeg er en ung kvinde, som søger nogle nye venskaber eller gode bekendte. Jeg har en forholdsvis fin vennekreds, men jeg mangler nogle venner/veninder som jeg kan være helt tætte med. Jeg bor i Holstebro kommune, og jeg er mor til to dejlige børn på 9 og 4 år.

For snart 4 år siden, blev jeg syg. Jeg blev ramt af en mindre blodprop i hjernen, og døjer derfor i dag med hovedpine 24/7. (Skide træls altså 😅). Jeg føler mig ofte meget alene, overset og jeg trækker mig lidt ind i mig selv. Det betyder meget for mig, at alle omkring mig har det godt, og at de ved at de altid kan regne med mig og komme til mig.. men, jeg mangler at nogen også har lyst til at være der for mig- grine med mig, og lige bruge 5 min på at snakke med mig, når jeg synes tingene er svære 🙂.

Jeg elsker mine børn over alt på jorden, men jeg er også rigtig glad for fodbold. Jeg har nemt ved at snakke med andre, og jeg er ikke genert. Jeg kan godt lide at spille spil (og en rigtig nørd der går til banko 🤣😅). Jeg har mange ting jeg godt kan lide. Men har du lyst til at skrive lidt om alt og ingenting, så gør det endelig. 😊😊

Tilmeld dig og skriv til Sandra

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.493 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her