Boblberg logo
Børns VoksenvennerBørns

Børns Voksenvenner

Børns Voksenvenner søger vi frivillige venner som vil være med til at gøre små smil større.

Det gør vi ved at skabe venskaber mellem sårbare børn, som savner en ekstra voksen i deres liv, og frivillige voksne med tid og overskud til at være en rollemodel og fortrolig voksen, men først og fremmest en god ven.

De børn, vi møder, har enten aldrig haft eller har i løbet af barndommen mistet kontakten til den ene forælder. Det skyldes ofte skilsmisse eller dødsfald, eller der kan være svære handicaps i deres nærmeste familie, som gør, at der er mindre overskud til dem.

Vi skaber venskaber for børn og unge i flere aldersgrupper: Voksenvenner for børn i alderen 6-12 år, storebrødre og storesøster for børn i alderen 11-15 år og familievenner for familier med børn i alderen 0-6 år. Vi søger frivillige til alle indsatser landet over.

Vi er en landsdækkende frivillig forening, med over 1500 frivillige til stede i omkring 60 kommuner. De understøttes af et landssekretariat i København samt områdekontorer flere steder i landet. Børns Voksenvenner er en ikke-politisk forening uafhængig af religion, økonomiske interesser og offentlige myndigheder.

Tilmeld dig og skriv til Børns

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.251 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her