Boblberg logo
Forfattertype søger veninderKira

Forfattertype søger veninder

Hej der ude! 👋🏻🤗

Jeg er en ung kvinde på 29, som er ekstremt kreativ. Jeg elsker især at skrive, det har været min passion altid, og jeg arbejder ihærdigt på at blive udgivet. Jeg har lige færdiggjort min første bog i en fantasy serie.📚 Jeg elsker også at male og tegne.🎨 Jeg nyder at være i naturen, og har en enorm kærlighed til dyr. Jeg har en skøn lille havaneser, ved navn Nica, som er mit et og alt, og to fjollede katte. Jeg bor sammen med min kæreste, og vi flytter snart til Ringsted området, hvor jeg oprindeligt er fra.

Jeg plejede at have næsten for mange venner og bekendte. Med alderen er jeg blevet mere introvert, og i mange år, har jeg været ret tilbageholdende og arbejdet på mine egne projekter, og har pludseligt indset, at jeg egentlig savner at have nogle flere nære veninder i mit liv. Især drømmer jeg om at finde mig nogle kreative, inspirerede, motiverede kvinder, som man kan snakke med om kunst og sine kreative processer. Jeg ville elske at finde en veninde, der selv er passioneret omkring skrivning, så man eventuelt kunne være hinandens kritikpartnere, og bare være nørdede sammen på den fede måde!

Jeg er også åben for bare at have en veninde at gå på café med, eller alt muligt andet sjovt, lære hinanden at kende, og hvem ved? Måske kunne det udvikle sig til et fantastisk venskab.

Jeg kunne også rigtig godt tænke mig en fitness-minded veninde, da jeg selv elsker Pilates, og det kunne være hyggeligt at have en at træne med. 🏃🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🏋🏻‍♀️

Jeg søger veninder i aldersgruppen 25 - 40, men kan være fleksibel i begge retninger, da alder jo bare er et tal i sidste ende, så hvis kemien er der, skal det ikke være det, der skiller os ad! 😉

Hvis jeg lyder interessant for dig, så kontakt mig endelig, og lad os få os en hyggelig veninde-date!

Venlig hilsen,

Kira

Tilmeld dig og skriv til Kira

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.652 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her