Boblberg logo
Søger god venner / bekendtskaberAnja

Søger god venner / bekendtskaber

Hej kære folk!

Jeg hedder Anja og jeg er 42 år! Jeg bor i Ølgod og kommer fra en timer øst fra Berlin i Tyskland! Jeg er ordblind og jeg gå os til en dansk ordblind undervisning! Jeg er sygmeld med kroniske smerter og stress og nu på grund af forkehrte venner fik jeg depression med angst, hvor jeg kæmper med mine pysik og os fysik, det er ikke nemt og os ikke sjovt for mig, hvor jeg er i behandling med ved mine egnen lægen, ved mine pysolog, ved mine massør og os ved mine fysiotherapeut! Jeg gå os til mine elskende træning, elskende holdtræning og os til mine elskende åndetrækshold ved FysioDanmark i Varde mindst 3 gang om ugen, hvad mig hjælper mig meget godt, at kommer vider i mine livet! Jeg prøver alt ud om tag mindre medicin, der er meget træls for mig, at jeg jeg kan ikke ungå med ingen medicin!

Dejlig nu jeg er i gang med mine jobobklaring og har en praktik fra mine jobcenter!

Jeg tag alt med, med mig kan men have sjovt og griner, smile sammen! Jeg prøver os nyt ud med mine handycap kroniske smerter med stress og os depression med angst, da har jeg ingen problem med!

Jeg søger nye god vennerskaber / god bekendtskaber, da jeg vil bliver ikke alene fra mig selv, og det os ikke godt for mig! Jeg vil have god nye vennerskab og os god nye bekendtskaber, de kan forstår mig da jeg kan ikke bruger en, der ikke forstår mig og laver mere og mere mig syg! I bruger ikke have alt mine sygdomer kroniske smerter med Stress og os mine Depression med angst kun forstårnis til dem, det er vigtig for mig!

JEG HAR IKKE MERE VIRKLIG LYST OG KAN OS IKKE MERE PÅ FORKEHRTE VENNERSKAB OG OS IKKE MERE PÅ FORKEHRTE BEKENDSKAB MED MINE PYSIK OG OS FYSIK, PÅ GRUND MINE DEPRESSION MED ANGST OG OS KRONISKE SMERTER MED STRESS!

Jeg glæder mig, hvis jeg at høre for Jeres og os hvis I kontakte mig med alt mine sygdomer kroniske smerter med Stress og Depression med angst!

Hav en god dag!

Med venlig hilsen

Anja

Tilmeld dig og skriv til Anja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.497 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her