Boblberg logo
Søger venner / veninder Jacob

Søger venner / veninder

Hejsa.. Mit navn er Jacob, 32 år og oprindeligt fra det Nordjyske.. Da jeg tilflytter til kbh d. 1/7 og muligvis vil have nogle besøg i kbh i juni søger jeg på nuværende tidspunkt allerede nogle nye bekendtskaber som evt kunne have lyst til at skrive lidt eller FaceTime for at lærer hinanden lidt at kende inden jeg endelig er på plads i kbh..

Jeg glæder mig helt vildt til nye udfordringer og komme ud af ens komfortzone.. Jeg en sød og social fyr med fødderne solidt planeter på jorden.. Jeg har altid været en god ven igennem loyalitet og ærlighed, samt en forstående og empatisk personlighed.. Jeg prøver at leve nu’et nyde små og store oplevelser, samt gribe verden an med smil og humor, men ligeledes vil hjælpe med mine erfaringer eller et lyttende øre, når det kære liv kan drille lidt og man som person har sine udfordringer og frustationer.. perfekthed og arrogance “NEJ TAK”..

Jeg er uddannet pædagog og har de sidste 6 år arbejdet med udsatte unge og søger nye jobmuligheder pt i kbh..

Mine interesser spænder vidt: De gamle gode interesser er: Løb, fodbold, fitness og sundhed det vil jeg aldrig undvære.. ligeledes er der kommer et par nye interesser til yoga, spiritualitet og meditation., samt rejser og kultur..

Ligeledes ville jeg nyde alt fra en live fodboldkamp, til cafebesøg, kaffe, god mad og film og hygge aftener..

jeg må indrømme at jeg sagtens kan drikke en øl eller et glas vin, men at drikke som en sindsyg hver weekenden, desværre ikke siger mig noget længere.. Jeg mener sagtens jeg kan feste uden at være helt væk!!

Venskaber der blomster og man kan mærke man gror som person, støtter og hjælpe hinanden med at opnå sine mål og drømme selvom ens mål ikke behøver at være ens..

Kan ikke lige kommer i tanke om andet at skrive, skriv gerne privat for mere info👌 God dag..

Tilmeld dig og skriv til Jacob

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.799 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her