Boblberg logo
Dyrkningsfællesskab, køkkenhaveVibeke

Dyrkningsfællesskab, køkkenhave

Fælleshave i Randers eller omegn?

Grøntsager af egen avl men uden alt for meget knokleri?

Jeg bor i byen og har ingen mulighed for at dyrke ret meget i min lille gårdhave.

Jeg håber på at finde nogen (1,2..mange) som deler drømmen om køkkenhave og hjemmedyrkede grøntsager og som har lyst til at være med til at

etablere et dyrkningsfællesskab. Tanken er at vi er fælles om arbejdet og deler udgifter/udbyttet - og gerne har det hyggeligt med det undervejs.

Det er ikke formålet at blive selvforsynende men ambitionsniveauet kan vi altid snakke om. Selv forestiller jeg mig ikke at bruge voldsomme mængder tid på projektet, måske endda mindre end hvis jeg gjorde det selv.

Noget bud på hvor og hvordan det kan etableres har jeg ikke, men det har du måske? Skal vi leje et lille stykke jord eller kender du nogen med et stykke have som ligger ubenyttet hen eller har du en hel tredje ide så hører jeg gerne fra dig. Har du ikke et bud på hvordan vi realiserer projektet, men har bare lyst til squash og gulerødder og til at svinge hakkejernet, så er du også velkommen. Projektet kan jo se forskelligt ud alt efter om vi er 2 eller 10.

Personligt er jeg 51, kvinde, bor og arbejder i Randers og har aldrig haft en køkkenhave på mere end max 10 kvadratmeter men er klar til nye haveeventyr.

Tilmeld dig og skriv til Vibeke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.249 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her