Boblberg logo
Bliv frivillig for børn og unge Ann-Sofie

Bliv frivillig for børn og unge

Projektet foreninger for alle.

Hjælp foreningsuvante børn og unge med at finde fællesskabet ved at være en del af en forening

Næstved kommune, Broen Næstved og DGI Storstrømmen søger flere frivillige til at hjælpe børn og unge ind i sunde fællesskaber

Alt for mange børn og unge er i dag ikke en del af et fællesskab i Næstved Kommune, og derfor er Næstved kommune, Broen Næstved og DGI Storstrømmen gået sammen og har skabt et projekt, der ved hjælp af brobygning til foreningslivet skal lave om på det billede.

Vi vil ud og møde de børn og unge, der har brug for lidt ekstra hjælp til at komme ind i de lokale foreningsfællesskaber, og helt lavpraktisk tage dem i hånden og følge med dem ned i den forening eller det fællesskab, som de selv kunne tænke sig at blive en del af.

Foreningsdeltagelse er nemlig ikke bare garant for fysisk aktivitet og sundhed, men også stedet hvor sociale netværk opbygges med stor positiv effekt for det enkelte barn eller unges trivsel. Projektet har også midler til kontingent og udstyr, men vi mangler flere frivillige hænder til at hjælpe børnene og de unge fra hjemmet og ud i foreningerne.

Så har du lidt ekstra tid, og ønsker du at gøre en stor forskel for børn og unge i Næstved Kommune, så har vi brug for din hjælp til at hjælpe dem til at blive en del af foreningslivet og det fællesskab og alle de positive gevinster, som det fører med sig.

Link til video: https://youtu.be/K6XKcZmIEZ0

Hvis i har spørgsmål er i mere end velkommen til at kontakte mig.

Tilmeld dig og skriv til Ann-Sofie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.778 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her