Boblberg logo
Gode hjertevarme veninder søgesCharlotte

Gode hjertevarme veninder søges

Jeg elsker naturen, kreative sysler, genbrug, hygge, gode samtaler både de sjove og dybe, oplevelser og ikke mindst min hund, familie og venner. Socialt samvær er livgivende, men jeg har dog også brug for alenetid. Jeg søger veninder, som ønsker at mødes i den virkelige verden, ikke facebookvenner, da jeg synes, at det hurtigt bliver tomt kun at skrive sammen.

Jeg har let til smil, men kender også til livets mørke sider, og har derfor let ved at sætte mig i andres sted. Jeg er empatisk og ønsker det samme af mine veninder. Skriv endelig, jeg svarer alle. Lange gåture er en del af min hverdag, og det er så hyggeligt, at følges med andre. Du må meget gerne have hund eller kat, ja i det hele taget er jeg glad for alle dyr.

God mad/kager, genbrugsjagt, musik, politik, psykologi, indretning og istandsættelse af gamle møbler, menneskeskæbner, hjælpe andre, hyggestunder med en god kop kaffe m.m. Lad os mødes helt uforpligtende på et neutralt sted første gang, eks en cafe eller en gåtur. Et af mine pejlemærker er at alle er lige meget værd, uanset status og materielle goder. Jeg elsker og værdsætter dyr højt, så det er et must, at du også er glad for dyr! Et venskab for mig betyder, at vi hjælper og støtter hinanden!

Tilmeld dig og skriv til Charlotte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.280 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her