Boblberg logo
Vendskaber- Forhåbentlig livslangeMaja

Vendskaber- Forhåbentlig livslange

OBS: Dette er ikke en " Dating Bobl ".. Jeg ønsker ingen henvendelser herom!!

Jeg er 36 år, enlig og flyttet tilbage til Odense i sommers, efter mange år på Sjælland- Jeg er oprindeligt fra Fyn/Odense..

Flere af mine venskaber bor på Sjælland og jeg søger derfor nye her i Odense og omegn/Fyn.. Corona situationen har ikke gjort det nemt at komme ud og være opsøgende, samt møde nye mennesker, så derfor prøver jeg dette netværk..

Om migselv kan jeg fortælle:

Jeg er en livsglad, mild og positiv person.

Jeg er åben/ nysgerrig, opmærksom og dyb. Et ærligt og kærligt, trofast menenneske, der går op i gensidighed. Jeg forventer dermed samme af dig, såfremt vi danner relation.

Jeg er fysisk aktiv og prøver efter bedste overbevisning at leve et sundt liv både fysisk og psykisk... Jeg går lange ture i naturen på dgl basis og nyder sund kost, dog skal der være plads til et glas Vino én imellem- hyggen er også vigtig, såvel som et godt grin er. Elsker at fordybe mig i bøger og gerne faglitteratur. Nyder at have små projekter. Dyr og børne elsker..

Søger bekendskaber/venskaber til socialt samvær( langsigtet-den dybe og nære relation/venskab for livet. Hvor der kan snakkes om alt mellem himmel og jord- hvad der lige lyster..)

Natur/gåture, god kaffe, madlavning og en god middag efterfølgende, snak, grin, museer, bio.. Mine interesser er brede og

jeg er et nysgerrigt og et åbnet menneske...

Lad os mødes på helt afslappet plan og ganske uhøjtideligt..

Går pt hjemme og er fleksibel iht tid..

Håber at høre fra dig😊

Glade tanker/Jacqueline

Tilmeld dig og skriv til Maja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.354 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her