Boblberg logo
Jyde på Sjælland Sanne

Jyde på Sjælland

Hej... Det her skal nok blive super akavet, da jeg aldrig har “søgt venner” på denne måde. Jeg flyttede fra Jylland- Sjælland i 2015 og har virkelig indset, at det er direkte SVÆRT at finde nye venner, når hele ens netværk er 250 km. væk.

Jeg er ikke et menneske, der har “manglet” venner, som jeg gør nu. Jeg har lige nu et par venner her på Sjælland og ellers okay mange bekendte. Folk har travlt og føler jeg ser andre mennesker for lidt, så hvorfor ikke finde 1-3 nye venner...

Lidt om mig: Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og arbejder på et plejehjem, som er mit springbræt til psykiatrien. I min fritid går jeg til håndbold, træner, ser serier, går ture, maler i perioder og på café osv.

Jeg søger: En ny veninde, der måske har nogle af de samme interesser som mig? Som er frisk på en dejlig lang gåtur, bio tur, teater tur, snakke tur, netto tur - mange ture ! Jeg søger en, der er forståelig og har en HUMORISTISK sans. Om du så er 50 år, hippi, popstjerne, besat af agurkesalat, bruger str. 10 i sko, er disse ting ligegyldige for mig, bare vi KLIKKER som venner. I Kbh området.

Hilsen mig, der ingen venner har...

Smid en PB. TAK

Tilmeld dig og skriv til Sanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.382 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her