Boblberg logo
Veninder i Herning og omegn søges Iris

Veninder i Herning og omegn søges

Jeg hedder Iris og er 31 år. Jeg er single og har heller ikke børn. - Jeg søger en (flere) gode veninde(er), da jeg ikke kender så mange i det nærområde jeg befinder mig i nu. Jeg bor i Herning, men hvis du bor længere væk fra området, skal du selvfølgelig være mere end velkommen til at kontakte mig alligevel :)

lidt om mig: Jeg kan lide mange ting ! Jeg kan godt lide at hygge derhjemme med te og en god bog, og er også typen der kan falde i staver over en netflixserie, og se den til ende. Jeg kan lide at gå ture, deltage i spilaftenener, gå på cafe, og møde nye mennesker. Jeg cykler gerne og er aktiv - jeg har nemlig masser af krudt. - Hvis jeg var så heldig også at finde en rejse en herinde, ville jeg elske at finde verdenen noget mere rundt.

Jeg er en pige der er nede på jorden og ærlig. - Jeg håber på at komme til at møde en- flere bekendtskaber fra Herning og omegn. - For mig er alder ligegyldigt, og hvis du har børn ville jeg da kun elske og lytte til hverdagens små "guldkorn" de kan fortælle :) . - Selv har jeg 4 niecer og nervøer. 3 af dem ser jeg på daglig basis, og det giver mig bare så meget :)

Igennem det meste af mit liv har jeg døjet med periodiske depressioner, lige præcis er jeg dog ikke "plaget" - men det har gjort mig til en meget forsigtig pige, og jeg har (stadig gør) - overtænker meget... på en måde er det en god ting.. for det har givet mig det her... følsomme element. Jeg er kærlig, klodset og sympatisk. - Jeg kan bidrage med hverdagens komik, for JEG træder i bananen ;)

Kan du se dig selv i sådan en type som mig, er jeg sikker på vi kan få lange gode snakke og hyggestunder Og hvis du er mere udadvent.. - så finder vi på noget aktivt !

Dbh Iris

Tilmeld dig og skriv til Iris

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.276 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her