Boblberg logo
Nogen til dybe og meningsfulde samtEnsom

Nogen til dybe og meningsfulde samt

Jeg er en mand på 65 år, gift, veluddannet med voksne børn. Mine interesser er alsidige og ligeså min viden. I midler tid oplever jeg at verden er meget overfladisk og fyldt af konflikt omkring os, således præger det meningsløse ved krigen i Ukraine mig meget mentalt. Min selvkontrol bliver en spændtrøje for mine følelser

Jeg beskæftiger mig bla med meditation og hypnose i min fritid, så hvis du også har alternative interesser vil det være helt ok.

Det jeg så inderligt ønsker mig er nogen, ærligt og åbent at dele tanker og oplevelser med. Møde og yde dyb forståelse og empati og tollerence. Jeg må samtidig erkende at jeg aldrig har oplevet at kunne dele en sådan dybde med mit eget køn, hvorfor jeg tror at du er kvinde? Alder er ikke vigtig, men måske alligevel ikke ALT for meget yngre?

Jeg mener selv at jeg er et både intelligent og humoristisk menneske, hvoraf i hvert fald det sidstnævnte er en forudsætning. Uanset hvor hårdt livet måtte være, har selvhøjtidelighed ingen plads.

Jeg forestiller mig at vi, i hvert fald til en begyndelse, kan chatte sammen på en eller anden platform. Jeg har ikke foto på profilen: Jeg ønsker en smule diskretion i det offentlige rum, ikke når vi har lært hinanden en lille smule at kende.

Tilmeld dig og skriv til Ensom

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 613.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her