Boblberg logo
Søger gode venskaber Jimmi

Søger gode venskaber

Jeg hedder Jimmi, og er 38 år gammel. Jeg er flyttet tilbage til min hjemstavn. Efter 10 år i det Nordsjællandske. Jeg søger gode mennesker, at fylde mit liv med. Både til dybe samtaler, men også sparringspartnere på livets vej og nogen, at dele oplevelser med. Jeg har igennem livet kørt sololøb og aldrig været god til, at skabe venskaber, da jeg har været meget introvert. Og har haft svært ved, at lukke mennesker ind i mit liv.

Jeg føler nu, og ved hjælp af meget selvudvikling.. At jeg er parat til, at åbne op for folk. Det håber jeg meget kunne være her det sker.

Jeg er udlært anlægsgartner og har været udstationeret, som soldat. Jeg elsker, at komme ud i naturen.. det kunne være vandre/gåture.. shelterture. Forsøger mig også lidt med fiskeri og så videre. Jeg er videnbegærlig og har endelig fået lyst og overskud til, at fordybe mig mere i bøger. Og søger, at udvide min horisont.

Jeg søger venskaber ikke blot for hvad det kan gi mig rent socialt, men også for hvad jeg forhåbentligt kan gi andre. Det behøver ikke nødvendigvis, at handle om, at skulle ud og være aktiv hele tiden. Men også bare det, at have nogen, at hygge sig sammen med hjemme til middag eller bare almindeligt gode samtaler. Nogen, at knytte tætte loyale bånd med. Jeg dømmer ikke efter om du er mand eller kvinde eller fra hvilke sociale lag du kommer fra.

Det vigtigste er god kemi. Håber, at høre fra dig.

Tilmeld dig og skriv til Jimmi

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.264 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her