Boblberg logo
Bekendskaber i det Sønderjyske. Jane

Bekendskaber i det Sønderjyske.

Hvad er bekendskaber og hvad er venskaber, jeg oplever ofte at mange tror at et venskab opstår på 5 min, efter 3 beskeder - bare ikke for mig.

Jeg hedder Jane og er 23 år, jeg bor i det Sønderjyske, tæt ved grænsen. Jeg bruger meget tid hjemme bag skærmen, dog er det fordi at jeg har fjern-undervisning, og gerne vil gøre det så godt som muligt.

I min fritid bruger jeg meget tid med de få bekendskaber og få venskaber jeg har, men også meget tid alene. Jeg går ofte ture med min Chi på knap 4 år og elsker generelt bare dyr og det at være aktiv. Jeg kunne godt tænke mig en trænemakker, hvis der skulle bo en i nærheden som tilfældigvis også søgte en.

Tilbage til det med at bruge meget tid alene, det at døje med ensomheden. Jeg bor inde i midtbyen og mange vil mene at det giver anledning til masser af fællesskab, da der jo ikke er langt til noget som helst, men for mig gør det ingen forskel. Jeg blev i 2014 diagnosticeret med ustabil personlighedsforstyrrelse og borderline, det har for mig gjort at tingene blev vendt op og ned og jeg skulle pludselig til at forholde mig til det, ikke at være som andre. Det har stadig nogen af de udfordringer som det har givet mig. Jeg vil sige at jeg personligt er nået langt og at der ikke er meget tilbage af den diagnose.

Jeg håber på at kunne få nogen relationer herinde fra, :)

Tilmeld dig og skriv til Jane

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.728 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her